Hallo!
Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Nick van Iersel
Ik ben de persoon achter ComputerService van Iersel (afgekort CSVI).
Computers zijn voor mij al vanaf kleins af aan een hobby geweest.
Het grotendeels van de kennis die ik heb, heb ik opgebouwd door te proberen te  vallen en weer op te staan. Uren sleutelen omdat ene probleem te vinden en optelossen.
Ook mijn omgeving had door dat ik goed was met computers, en ik werd steeds vaker gevraagd om de computer van de buurman, of een familie lid na te kijken.
Het bleef echter niet bij bekenden en door mond op mond reclame groeide mijn klantenbestand langzaam maar beetje uit.
Naast het in privé tijd knutselen aan computers heb ik als Fulltime baan bij diverse grote computer winkels gewerkt en ging ik als Senior Service medewerker in een Blauwe winkel “voor een glimlach”. De detailhandel nu een tijdje achter me gelaten en een baan in de ICT bij een groot bedrijf.

Toch bleef het helpen van particulieren maar ook bedrijven bij mij kriebelen en heb ik CSVI opgericht. één van de doelstellingen die ik met CSVI heb is duurzaamheid, we leven in een weggooi maatschappij waarbij veel computers en netwerken na enige tijd niet meer voldoen kwa snelheid en stabiliteit, in plaats van weggooien en nieuwe kopen is mijn uitdaging met de klant te kijken naar duurzaam upgraden of uitbreiden.
Zo houden we de kosten zo laag mogelijk en sparen we het milieu.
Vanuit CSVI worden geen producten verkocht, ik lever mijn kennis en service help mee met het zoeken naar de juiste producten \voor jou, deze koop je zelf aan en ik installeer het. Zo ben je dus verzekerd van een eerlijk, onpartijdig en goed advies.

Mag ik je van dienst zijn?

Groet,

Nick